Over mij & werkwijze

Ik ben Laurens Kraal, 39 jaar oud, woonachtig in Culemborg in de Betuwe. Na ruim 20 jaar in de automotive te hebben gewerkt, had ik zin om het roer om te gooien. Daarbij wilde ik vooral iets doen wat ik echt leuk vind, en dat is video’s maken!

Met mijn passie en camera-investering als gereedschap ben ik sinds 1 september 2020 freelance videograaf en in te huren door jou.

Korte en krachtige video’s

Bij mij moet je geen blockbusters verwachten want ik heb geen groot mediabedrijf. Wat je wel kunt verwachten zijn korte, krachtige video’s die zeer geschikt zijn om te delen via sociale media of als videoadvertentie. Denk daarbij aan video’s die geschikt zijn als promotie van je bedrijf, dienst of product.

Camera’s en Stabilisatie

Kwaliteit zegt niet alles, maar ook ik begrijp dat goede techniek tegenwoordig niet mag ontbreken. Daarom zijn al mijn camera’s voorzien van 4K en maak ik bij alle camera’s gebruik van camerastabilisatie.

“We doen het samen. Jij wilt graag een mooie video en ik vind leuk om mooie beelden maken. Samen komen we tot het resultaat!”

Ik wil dronebeelden of een videoadvertentie laten maken

Wil jij graag met videobeelden of met videoadvertenties aan de slag? Heb je al een concreet plan of slechts een idee? Bel, mail of app me even. Ook al is het alleen ter oriëntatie of een prijsopgaaf.

Ik wil meer weten over prijzen en mogelijkheden

Lees meer!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial