G-GX0B6VMR35

Bedrijfsfilm

Videocontent wordt steeds belangrijker. Wist je dat 74% van wat online gedeeld wordt, video content is? Onderstaand een aantal voorbeeldvideo’s van organisaties die al gebruik hebben gemaakt van Kraal Videografie

Zero Emission Services | Toepassingen ZESpacks

Informatievideo over de toepassingsmogelijkheden van de batterijcontainers van Zero Emission Services. Binnen het ZES-project verzorg ik de video’s waarbij alle fasen in beeld worden gebracht en worden gedeeld op o.a. Linked In.

Vitalite Lafou | Promovideo personal training

Video gemaakt ter promotie van een startende personal trainer. Promovideo is gebruikt op social media.

Bronkhorst Auto’s | Promovideo met impressie autobedrijf

Video gemaakt als promotie van het autobedrijf van Bronkhorst voor publicatie op eigen website. Voice-over is uitgevoerd door Anne Prins.

Zero Emission Services | Promovideo start werkzaamheden CCT Alphen a/d Rijn

Opgericht ING, ENGIE, Wärtsilä en het Havenbedrijf Rotterdam bouwt het bedrijf Zero Emission Services in de containerhaven van Heineken aan een nieuw vervoerssysteem waarbij binnenvaartschepen in staat worden gesteld om volledig elektrisch te kunnen varen. Deze video is gemaakt bij de start van de bouw op het terrein van CCT en maakt onderdeel uit van een grotere videoreeks.

AutoNout | Nieuwjaarswens

Nieuwjaarswens in de vorm van een video. In verband met de lockdown eind 2020 was de showroom gesloten voor publiek. Om de verkoopafdeling toch onder de aandacht te kunnen brengen is gekozen voor een creatieve video die op social media is verspreid.

Recepten Ninja | Trailervideo

Promovideo voor Recepten Ninja. Video gemaakt te ere van het behalen van 5000 instagram volgers. De opdracht: het maken van een spektakel van een kooksessie.

Gemeente Culemborg | Kerstvideo

Kerst in coronatijd. In deze video komen mensen aan het woord die gezamenlijk een cruciale rol spelen binnen de gemeente Culemborg.

Mendale’s paarden, Asch | Promotievideo voor boek

Video gemaakt ter promotie van het boek ‘de kunst van het niets doen’. De video is geschoten op de manege in Asch, gemeente Buren. Er is gebruik gemaakt van een drone voor de overzichtsshots.

Ik wil meer weten over prijzen en mogelijkheden

Lees meer!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial